Rólunk

A BP Swing három éve indult azzal a szándékkal, hogy népszerűsítse a west coast swinget és tanítsa azt tanfolyamokon és workshopon a kezdőtől a versenyző szintig. Az órákon jellemző a technikai precizitás, ezen az első alkalomtól kezdve nagy a hangsúly annak érdekében, hogy a tanítványok minél hamarabb megtapsztalhassák a west coast swing önfeledt szabadságát.

A hosszabb távú cél átadni azt a tudást, amit az évek során a világ legjobb tanáraitól sikerült összegyűjteni. A továbbképezések és más stílusú táncórák állandó részei a BP Swing életének, mert fontos, hogy a tanár maga is fejlődjön táncosként és tanárként egyaránt. A hivatalos nemzetközi pontszerző versenyek alapján a magyarok között sikerült a top öt tagjává válni, számos nyert versennyel és dobogós helyezéssel. Ezen felül több különböző west coast swing oktatói képzés elvégzése után még továbbiak is tervben vannak, mert aki tanításra vállalkozik, annak mindig tovább kell képeznie magát.

Többször hívtak már meg tanítani külföldre, például Hollandiába, Finnországba, Szlovéniába és Ausztriába, itthon pedig rendszeresek a speciális tematikus workshopok és masterclassok a heti órákon felül, mert a cél az, ha mindenki, aki itt tanul ugyanúgy élvezze ezt a különleges táncot, ahogy az, akitől tanulja.

A jókedv garantált az órákon, az őszinte lelkesedés, a bohóckodás és az alkalmankénti kétértelmű utalások teremtik meg a fesztelen hangulatot, aminek az interaktivitás is szerves része. Ha valaki szeretne a lépéseken túl a tánc hogyanját és miértjeit is megtanulni úgy, hogy közben még jól is szórakozik, itt jó helyen jár.