Heels class – Nőies mozgás magassarkon

Ez az óra mindazoknak szól, életkortól, előképzettségtől és testalkalttól függetlenül, akik imádnak magassarkúban lenni, és persze azoknak, akik ugyan szeretnének magassarkút hordani, de már járni is nehéz benne, nemhogy táncolni. Ha szeretnél teljesen alapoktól megtanulni magassarkúban mozogni és táncolni, akkor próbáld ki a Heels Classt!
 

maya ladies
T2P_9881c_kissebb

 

Minden órán tanulunk önálló alap mozdulatokat és koreográfiát is, amit egy hónapon keresztül fejlesztünk és gyakorolunk, hogy meg is maradjanak a tanultak és hogy könnyebb legyen bármikor becsatlakozni.
 

Stílusát tekintve a burlesque, a hip hop, a lyrical és a jazz elemiből merít, egyéniségtől és a zene hangulatától függően különböző mértékben. A Heels Class táncaiban sokszor hangsúlyosak a kézmozdulatok, dinamikus a mozgás és mivel mindez magas sarkakon történik, ez a tánc rendkívüli módon javítja az egyensúlyérzéket, fejleszti a koordinációs képességet és erősíti az izmokat. A “magassarkús” tánc bárki számára az önkifejezés eszköze lehet, fejleszti a kreativitást és magabiztosabbá válhatunk tőle.
 

A műfaj talán legismertebb képviselője a francia Yanis Marschall, akit a Britan’s Got Talent című tehetségkutató showban fedezett fel a világ, ahol két társával döntőbe került: