Bodywork kezdő

Jelen pillanatban nincsen aktív BodyWork óra, kérlek nézz vissza máskor.http://www.bpswing.hu/orak/workshopok/
 
bodywork új félév_kicsi
 

A BodyWork a jazz, a balett, a jóga, a Horton, a Graham és más modern technikákon alapulva törekszik a testtudatos mozgás és tánc megtanítására. A mindennapi életben is fontos dolgokat segít elsajátítani, úgyis mint a helyes tartást vagy a tudatos izomhasználatot, táncosként pedig az alapvető technikákat valamint azt a képességet, hogy a kapott instrukciókat gyorsabban tudjuk beépíteni.

Ajánlott mindenkinek, aki még nem táncol, de szeretné elkezdeni, illetve azoknak is, akik már táncolnak, de szeretnék felgyorsítani a fejlődésüket az adott táncban. Szóló és párostáncosoknak egyaránt hasznos.

csajok

Az óra egy állandó gyakorlatsorból áll, amit óráról órára tanulunk meg és dolgozunk rajta, tökéletesítjük, hiszen amíg még a sorrendre kell figyelni, addig a technika mindig másodlagos marad, mivel az ember egyszerre többnyire csak egy dologra tud figyelni.

Tanít: Ponce Paloma

Paloma több, mint tíz éve táncol és ez alatt az idő alatt több, mint egy tucat műfajba belekóstolt. Fő műfaja a west coast swing, amit több éve tanít is, de hosszabban foglalkozott még a hastánccal, a balettal és az art jazzel.
 

Bővebben:
http://www.bpswing.hu/rolunk/paloma/

Kezdő

Időpont: Kedd 18:00-19:30

Helyszín: Klub Weryus, 1073 Budapest Erzsébet Körút 40-42. / Bejárat a Dob utca felöl!
Órajegy: 1500 Ft
Bérlet (4x90perc): 5000 Ft