ComfyDance hétvége

ComfyDance hétvége
 
 

Budapest
2019 augusztus 23-25

 

 

 

 

John Kirkconnel & Alyssa Glanville

 

John és Alyssa egy dinamikus, izgalmas párt alkotnak. Öt éve kezdtek együtt dolgozni és mára körbeutazták a világot west coast swinget tanítva. John több, mint 14 éve kóstolt bele ebbe a műfajba és hamar Kanada egyik legjobb táncosává és tanárává vált. Minden tanítványa szereti játékos természetét és a zenével való kapcsolatát.
Alyssa nagyjából 9 éve kezdett west coast swingelni és azonnal beleszeretett ebbe a táncba, főleg a kreatív oldalába, amit más táncokból merít. A west coast swingben felhasználja a Lindy Hopból, Hip Hopból, standard táncokból, jazzből és balettből hozott tapasztalatait. Mivel San Francisco vonzáskörében lakik, ez rengeteg lehetőséget ad számára, hogy tanítson és hogy fejlessze saját táncát.
John és Alyssa is Champion kategóriában versenyeznek a west coast swingen belül. Együtt jártak már szerte Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában terjesztve a műfaj iránti lelkesedésüket. Tanárpárként elsősorban a musicalityre és a kapcsolatra helyezik a hangsúlyt.

 

A hétvége során jó pár órát tartanak majd több szinten ezen kívül lesz még például modern jazz óra, fun verseny és más érdekességek is…

 

Helyszín:
Corvin Dance Center
Cím: 43-45 Liliom utca, 1094 Budapest (6-ik emelet)
corvin
 

Szintek:
 

Minion szint
minion
Magabiztosan használod a west coast swing alapjait, de még szívesen dolgoznál a technikádon és tanulnál újabb figurákat és díszítéseket. Szereted, ha kicsit lassabban halad az óra, hogy mindenre elég idő legyen.
Minimum 6-12 hónap west coast swing.
 

Léggömb szint
up quote
Az alapok és komplikáltabb figurák illetve kombinációik sem okoznak gondot, bárkivel tudsz táncolni. Rendszeresen jársz bulikba, voltál már nemzetközi eseményen és semmilyen zenetípus nem zavar össze. Szívesen tanulnál további elemeket a saját stílusod kifejlesztéséhez és a zene alaposabb kitáncolásához és nem bánod, ha tempósabb az óra menete.
Minimum 1,5-2 év west coast swing.
 

Macskarisztokrata szint
aristocats
Rengeteg nemzetközi eventen voltál és sok versenyen elindultál már. Biztosan vezetsz/követsz, de szeretnél dolgozni még az apróságokon, hogy még kreatívabban tudd kifejezni magad a partnereddel együtt. Gyorsan tanulsz és szívesen vennél komplikáltabb figurákat, styling elemeket és technikákat.
Minimum WSDC Novice 8 pont.

A szombati első órán lehetőségetek lesz megmutatni a tanároknak, hogy a megfelelő szinten vagytok-e, így akár a legfelső szintre is bejuthattok még akkor is, ha nincs meg a minimum pontszámotok, de a regisztrációkor kérjük, hogy arra a szintre jelentkezzetek, amelyik a kiírás szerint nektek szól.

 

Árak:

Early bird (első 30 pass):                       85 euro
Normal bird (következő 70 pass):   100 euro
Late bird:                                                   115 euro

A forintra váltásnál a magyar eventekre szokásos mód érvényes.

Advanced és allstar táncosoknak ingyenes (regisztrálni kell csak)!
 
Amit biztosan kapsz érte:
Legalább 5 west coast swing órát szintenként, ezen kívül több nem west coast, de azt fejlesztő all level órát mint a modern jazz és a nyújtás, valamint egy másfél órás gyakorlatias előadást arról, hogy milyen a helyes tartás illetve izomhasználat, ez hogyan releváns a táncban, mit csinál egy gyógytornász és hogyan tarthatjuk a testünket mi magunk karban. Valamint pozitív hangulat, esti bulik, érdekes játékok és versenyek.

 
A regisztráció február 23-án déli 12:00-kor nyílik!

További hírek hamarosan, figyeljétek az oldalt!