west coast swing

BodyWork kóstoló

Két órás bevezető a BodyWork heti órákhoz.
A kóstoló után be lehet csatlakozni a keddi 18:00-19:30 közötti kezdő és/vagy a szerdai 20:00-22:00 közötti erős kezdő órákba.
A BodyWork a jóga, a jazz, a balett, a Limón, a Horton, a Graham és más modern technikákon alapulva törekszik a testtudatos mozgás és tánc megtanítására. A mindennapi életben is fontos dolgokat segít elsajátítani, úgyis mint a helyes tartást vagy a tudatos izomhasználatot, táncosként pedig az alapvető technikákat valamint azt a képességet, hogy a kapott instrukciókat gyorsabban tudjuk beépíteni.
Ajánlott mindenkinek, aki még nem táncol, de szeretné elkezdeni, illetve azoknak is, akik már táncolnak, de szeretnék felgyorsítani a fejlődésüket az adott táncban. Szóló és párostáncosoknak egyaránt hasznos.
Az órákon kezdetben lassabban haladunk, mint egy átlag táncórán (inkább hasonlít egy jógaórához), hogy legyen elég idő odafigyelni a részletekre.

BodyWork


Tanít: Ponce Paloma
Paloma több, mint tíz éve táncol és ez alatt az idő alatt több, mint egy tucat műfajba belekóstolt. Fő műfaja a west coast swing, amit több éve tanít is, de hosszabban foglalkozott még a hastánccal, a balettal és az art jazzel.
Bővebben:

Paloma

https://www.facebook.com/events/1606412356043528/