west coast swing

BodyWork kóstoló óra

Ha szeretnétek tudatosabban mozogni vagy ha még nem táncoltok és szívesen kezdenétek olyan órával, ami eleinte kicsit lassabb, ezáltal könnyebben követhető és segít a technikák elsajátításában, akkor gyertek, próbáljátok ki.
A BodyWork a jazz, a balett, a jóga és más mozgásfajták technikái alapján működik és bármilyen más tánc tanulásában segítségetekre lehet 🙂

Ez az óra azért jött létre, mert szerettem volna átadni a saját, több mint tíz éves tánctanulási időm alatt szerzett tapasztalataimat illetve, mert tanárként megfigyeltem, hogy az emberek többségének hasonló nehézségei akadnak, amikor új típusú mozgást tanulnak.

Összegyúrtam azokat a technikákat, amiket eddig tanultam és igyekeztem úgy alakítani a tréninget, hogy segítsen mind a mindennapi életben mind a tánctanulásban.
Az órákon kezdetben lassabban haladunk, mint egy átlag táncórán (inkább hasonlóan egy jógaórához), hogy legyen elég idő odafigyelni a részletekre.

https://www.facebook.com/events/1775271702726070/

BodyWork

Tanít: Ponce Paloma

Paloma több, mint tíz éve táncol és ez alatt az idő alatt több, mint egy tucat műfajba belekóstolt. Fő műfaja a west coast swing, amit több éve tanít is, de hosszabban foglalkozott még a hastánccal, a balettal és az art jazzel.

Bővebben:

Paloma